Nemanja Matic vinker farvel i rørende afskedsinterview

Nemanja Matic forlader klubben efter indeværende sæson. Herunder kan du læse hans sidste ord i den røde trøje.

Nemanja Matic meddelte for lidt over en måned siden, at han forlader Manchester United efter indeværende sæson.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

I et interview med klubbens officielle medier vinker serberen nu farvel til fans verden over.

“Jeg vil bare sige tak for den fantastiske støtte,” siger han.

Han erkender, at United måske ikke har spillet den mest prangende form for fodbold i løbet af de seneste par år, men han opildner samtidig alle til at blive ved med at støtte holdet – både i tykt og tyndt.

“Jeg ved, at vi har haft et par svære sæsoner, men jeg vil bare have, at fansene skal vide, at vi gør vores bedste på træningsbanen, og United vil helt sikkert komme tilbage.”

“Det kommer til at tage noget tid, men United vil være tilbage. Bliv ved med at støtte holdet. Bliv sammen.”

Nemanja Matic skiftede London ud med Manchester tilbage i 2017, da klubben hentede midtbanemotoren fra Chelsea for omkring 40 millioner pund, og han har efterfølgende optrådt 189 gange i den røde trøje.

Han har længe tænkt over, hvad fremtiden mon bringer, men han er ikke i tvivl om, at har gjort alt, hvad han overhovedet har været i stand til i de sidste fem år, og han føler, at han har repræsenteret De Røde Djævle på den helt rigtige måde.

Af den grund mener han, at han har bidraget positivt til udviklingen af spillet både på og udenfor banen.

“Jeg tror, at ​​fansene anerkender, hvad jeg laver på banen.”

“Jeg har prøvet at være Manchester United-spiller – ikke kun på banen, men også udenfor banen. Jeg ved, hvad logoet betyder for vores fans, så du skal være et eksempel.”

“Jeg tror, ​​de erkender det, og det var nok derfor, jeg fik det stående bifald mod Brentford (hans sidste hjemmekamp, red.).”

Som et ærligt punktum fortæller han, at valget om at forlade klubben ikke har været nogen nem beslutning. United har betydet meget for ham og hans familie, og han kommer på ingen måde til at glemme de mennesker, der har været med til at gøre tilværelsen lettere for ham.

“Jeg vil savne spillerne, men jeg vil også savne personalet omkring spillerne: dragtmanden, fysioterapeuterne, lægerne. Alle sammen. Jeg vil ikke glemme nogen.”

“United har nogle fantastiske mennesker, der arbejder for klubben. De står bag kameraerne, men de er meget vigtige for holdet. De kan virkelig godt lide klubben, og det er godt.”

“Jeg er virkelig glad for, at jeg havde muligheden for at arbejde med dem, og de vil helt sikkert være mine venner for evigt,” slutter han rørende.

Nemanja Matic har muligheden for at optræde en sidste gang i den røde trøje, når United på søndag drager til det sydlige London for at møde Crystal Palace i sidste runde af Premier League.

Kampen fløjtes i gang klokken 17:00 og kan følges live på Viaplay.

Ønsker du at se Matic’ afskedskamp med andre United-fans, har du blandt andet mulighed for at se kampen på Den Glade Gris i København og på Panenka i Aarhus.

Forrige artikel

OldTrafford.dk Anbefaler: Hvad skal der ske med Old Trafford?

Næste artikel

Ten Hag tager plads på tilskuerpladserne søndag

ANNONCE