Neville træner i Valencia?

Phil Neville fik blot en sæson i United som førsteholdstræner, men kan nu være på vej til spansk topklub.

Phil Neville blev i sommeren 2013 en del af Uniteds trænerstab, da David Moyes tog sin gamle anfører fra Everton med til Old Trafford. Men da Moyes røg ud, og van Gaal kom til i stedet, var der ikke længere plads til Phil Neville i United.

Siden har han brugt tiden som kommentator, han har taget sin træneruddannelse og gjort den færdig, han er med i projektet Hotel Football, ligesom han er en del af ejerskabet omkring Salford City.

Netop det ejerskab kan være med til at bane vejen for et trænerjob i den bedste spanske liga, det skriver i hvert fald dagens udgave af the Mirror. Peter Lim, der ejer 50% af Salford, er nemlig også ejer af storklubben Valencia, og forretningsmanden fra Singapore skulle være klar med et job i Spanien til Phil Neville.

Nuno Espirito Santo er pt manager i Valencia, men mister den skotske træner Ian Cathro der netop har sagt sin stilling op for at drage til Newcastle og blive en del af Steve McClarens nye stab der. Det efterlader en plads i Valencias trænerstab, et job der altså nu ser ud til at tilfalde Phil Neville.

Phil Neville selv skulle være ret opsat på at prøve kræfter med trænerjobbet i udlandet. Han fik tilbuddet om at tage med David Moyes til Sociedad men afslog, men skulle altså nu være klar på at takke ja til Valencia, der sidste sæson endte som nummer fire.

Forrige artikel

Januzaj ser frem til pre-season kampene

Næste artikel

Giggs: Fansene vil elske Depay

ANNONCE