Nistelrooy indrømmer: Vi savner Becks

United satte endnu engang point til i weekenden da de spillede uafgjort med Leeds. Manchester Uniteds spillere kunne dermed se modstanderen Arsenal…

United satte endnu engang point til i weekenden da de spillede uafgjort med Leeds. Manchester Uniteds spillere kunne dermed se modstanderen Arsenal udbygge forspringet med endnu to point, hvilket betyder at de nu er syv point foran United.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Ruud van Nistelrooy indrømmede i dag at manglen på David Beckham har en del af skylden.

”Becks er savnet her i United, både som spiller og person. Efter hvad jeg har set, går det ham virkeligt godt i Spanien. Det er ikke nemt at lave et sådant skifte for en spiller på grund af sprogbarrieren, men Becks har spillet nogle gode kampe for Real.”

Champions League
Manchester United lider, forud for Champions League-kampen i morgen, under mange skader og især savnes Ferdinand i forsvaret og van Nistelrooy ved at Porto kan skabe problemer for Manchester United.

”De er meget stærke på hjemmebane som de også viste mod Real Madrid i den indledende runde. Det at de vandt UEFA Cuppen sidste år, må have løftet alle i klubben og de to kampe vil blive en kæmpe opgave. Ingen kamp er nem på dette niveau, vi skal have et godt resultat derovre, men det bliver hårdt.” sagde van Nistelrooy til UEFAs officielle hjemmeside.

Tilsidst sluttede Ruud af med at rose en af hans største konkurrenter både i England og Europa, Thierry Henry.

”Henry er en god spiller, jeg tror vi vil kunne klare os godt sammen.”

Van Nistelrooy og Henry blev begge valgt til UEFAs Team of 2003. Arsenal er i dette øjeblik i Spanien, hvor de skal møde Celta Vigo.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Datoen for den nye høring endelig klar

Næste artikel

United skal møde Fulham i kvartfinalen

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share