Ny dag i Soupgate

Manchester United forsøger nu at få Arsenals bedste angriber straffet, efter United selv har mistet en af deres topangribere efter sidste søndags opgør på…

Manchester United forsøger nu at få Arsenals bedste angriber straffet, efter United selv har mistet en af deres topangribere efter sidste søndags opgør på Old Trafford.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Ruud van Nistelrooy godkendte selv en 3-spilledagens lang karanæne efter opgøret, hvor FA valgte at anklage ham på baggrund af videobilleder.
Det håber Manchester United, at de også vil gøre med Arsenals angriber, Thierry Henry, som ifølge United bevidst sparkede Gabriel Heinze i ansigtet i opgøret.

“Edu lavede en forfærdelig tackling på Scholes, som kunne have brækket benet, men dette er værre end den.
Tacklingen på Heinze var sindsyg. Hvis du får videoen, så vil du se det. Hvad Henry gjorde var sygt,” udtaler Ferguson i dag til Sky Sports.

Arsene Wenger roste efter kampen hans spillere for at have opført sig ordentligt og kritisterede samtidig Uniteds hårde spil, men det tager Ferguson hurtigt til genmæle.

“Arsenal begik 24 ulovligheder – 7 på Heinze, 5 på Ronaldo og 6 af dem var af Vieira – som fik lov til at begå 6 ulovligheder før han fik advarsel. Phil fik en advarsel for sin første nærkamp.
Jeg er stolt over mine spillere for at håndtere presset,” udtaler skotten til Sky Sports.

Manchester United har sendt deres bevismateriale ind til FA angiveligt sammen med videobilleder af det der skete nede i tunnelen efter kampen, hvor Ferguson skulle have været offer for et pizzakast.

Pizza-kastet skulle angiveligt have været fra Ashley Coles hånd. Han ville have ramt Ruud van Nistelrooy, men istedet kom Ferguson ind i skudlinjen. Men det benægter den engelske forsvarsspiller.

“Jeg ville på ingen måde kaste noget på Sir Alex.
Jeg har alt for meget selvrespekt og endnu mere respekt for ham som manager til at gøre sådan noget,” siger Cole til denne søndags udgave af News of the World.

Samtidig mente Cole, at han ikke havde modtaget nogen undskyldning fra Ruud van Nistelrooy.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Fergie: Det er slået klik for Wenger

Næste artikel

The Guardian interviewer Cantona

ANNONCE