Officielt: Nike trækker sig

Nike har nu meldt officielt ud, at de ikke fortsætter som trøjesponsor for United når den nuværende aftale udløber om et år.

De sidste mange måneder har United ligget i forhandlinger med Nike, Adidas og Warrior for at få solgt rettighederne til at producerer Uniteds spilletøj. I øjeblikket er det Nike som er sponsor, og årligt spytter i omegnen af 30 mio pund i kassen.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Et beløb som United mener skal forhøjes markant, da ingen andre klubber i verden sælger samme antal trøjer og har samme værdi som United. Beløb om mod 60 mio pund årligt har været nævnt, noget der nu har fået Nike til at trække sig fra forhandlingerne.

– Ethvert samarbejde med en klub eller et nationalt forbund skal være gunstigt for begge parter, men de forhold der var for at skulle forlænge aftalen ville ikke give god værdi for pengene for Nikes aktionærer.

– Vi er stolte af at have været partner med dem gennem de seneste 12 sæsoner, og vil fortsætte som sponsor indtil afslutningen af denne sæson, lyder det her til aften i en officielt udtalelse fra Nike.

I følge de seneste rygter, skulle tyske Adidas nu være i førertrøjen og ganske tæt på at indgå aftale med United. En aftale der på rygteplan vil sikre United op mod 750 mio pund over de kommende ti år.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Vermaelen usikker på fremtid

Næste artikel

Van Persie tvivlsom til semifinale

Relaterede artikler
Gå til siden

Madrid-avis: Milliardbud på Felix afvist

Manchester United har haft fat i den helt store pengepung i et forsøg på at erhverve sig Joao Felix, men heller ikke denne gang har de held med sig.
ANNONCE
Total
0
Share