OldTrafford.dk’s månedens spiller: ‘Iceman’ løber med titlen i april

Brugerne på OldTrafford.dk har valgt Victor Lindelöf som månedens spiller i april. Den svenske midtstopper vandt afstemningen foran Bruno Fernandes og Marcel Sabitzer.

Da Uniteds FA Cup-skæbne skulle afgøres d. 23. april i en straffesparkskonkurrence mod Brighton på Wembley, trådte en 28-årig svensk midterforsvarer frem. Roligt og afbalanceret gik han til bolden, før han resolut hamrede bolden i op målhjørnet.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Victor ‘Iceman’ Lindelöf sendte dermed United i FA Cup-finalen, og den afgørende straffesparksscoring var prikken over i’et i en flot præstation fra forsvarsspilleren.

Generelt har Victor Lindelöf leveret på et højt niveau i april. Det mener brugerne på OldTrafford.dk også. I har nemlig kåret ham til OldTrafford.dk’s månedens spiller i den forgangne måned med hele 59,32% af stemmerne.

Victor Lindelöf vandt afstemningen foran Bruno Fernandes, som fik 36,5% af stemmerne, og Marcel Sabitzer som tog sig af de resterende 4,18%.

Det lå ikke i kortene, da april måned startede, at svenskeren skulle få en hovedrolle. Han fik faktisk kun 13 minutter på grønsværen i de første fire kampe i den forgangne måned.

Men da både Lisandro Martinez og Raphael Varane gik i stykker, så var der pludseligt behov for Lindelöfs forsvarsspil.

Siden hjemmekampen mod Nottingham Forest d. 16. april har ‘Iceman’ derfor spillet fuld tid i alle kampe, og han har hjulpet holdet til at holde buret rent i tre ud af fem kampe.

Stort tillykke til Victor ‘Iceman’ Lindelöf!

Forrige artikel
Bruno Fernandes mod West Ham

Podcast: Optakt til 'The Irons'

Næste artikel

Hvordan kan vi blive bedre til at samle danske United-fans?

ANNONCE