Optakt: Svær udekamp mod Brighton venter

United skal tirsdag en tur til Amex Stadium, hvor de møder et formstærkt Brighton-hold, der kæmper for overlevelse i Premier League.

I morgen skal United endnu engang forsøge at kravle tættere på den Champions League-givende top fire, hvor turen går til Brighton, der selv kæmper for overlevelse i den anden ende af tabellen.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Selvom United er ubesejret i 14 kampe, venter der er en svær opgave for Solskjærs tropper. Ikke siden 1983 har United kunne slå “The Seagulls” på deres græs. På trods af statistikken er det generelt et Brighton-hold, der er til at tale med. I indeværende sæson har de vundet fem kampe, spillet seks uafgjorte og tabt fire på Amex Stadium. 

United kommer til morgendagens kamp med stor selvtillid. Holdet er ubesejret i 14 kampe, der senest har budt på en stærk 3-0 sejr over Sheffield United og en forløst ørkenvandring af “Slaphead” mod Norwich i lørdagens cup-kamp.

Overraskende var det nok, at Uniteds talisman, Bruno Fernandes, fik 120 minutter mod netop Norwich. Også Luke Shaw fik fuld tid, hvilket alt andet end lige må have sat sine træthedsspor i spillerne.

Brighton, anført at Graham Potter, kommer selv med en række flotte resultater i bagagen. Holdet er ubesejret i de seneste tre kampe, hvor de har formået at vinde hjemme over Arsenal og spille uafgjort ude mod både Leceister og Wolves.

De to klubbers tidligere kamp på sæsonen endte 3-1, hvor Pereira, McTominay og Rashford stod for hjemmeholdets mål.

Dato, tid og sted:

Kampen spilles tirsdag den 30. juni klokken 21:15 på Amex Stadium i Brigthon.

Kampens dommer:

Andre Marriner.

Skader og karantæner:

Graham Potter må se bort fra Jose Izquierdo, Steven Alzate og Adam Webster.

Hos United er det stadig kun Axel Tuanzebe og Phil Jones, der sidder ude med skader.

Mulige startopstillinger:

Brighton (4-3-3):

M.Ryan

T. Lamptey – S. Duffy – L. Dunk – D. Burn

Y. Bissouma – D. Pröpper – A.Mooy

S. March – N. Maupay – L. Trossard

Manchester United (4-2-3-1):

De Gea

A. Wan-Bissaka – V. Lindelöf – H. Maguire – L. Shaw

N. Matic – P. Pogba

D. James – B. Fernandes – Rashford

Martial

Hold øje med:

I Brightons bagkæde står bomstærke Dunk og Duffy. Et makkerpar, der er frygteligt at forsvare mod på dødbolde. De to hovedstødsstærke forsvarsklipper har tilsammen scoret fire mål i indeværende sæson. Brightons topscorer, Neal Maupay, skal heller ikke undervurderes. Den franske angriber blev senest matchvinder mod Arsenal, der bragte ham op på ni sæsontræffere i Premier League.

Skribentens bud på kampens resultat:

Jeg forventer et Brighton-hold, der vil stå langt tilbage. Uniteds forreste kan ikke konkurrere i luftrummet, hvorfor jeg tror kombinationer og skud udefra skal sikre sejren. Uniteds skal bryde den dårlige udebane statistik og overvinde Graham Potters taktiske snilde. Mit bud bliver en 0-1 sejr, der næppe bliver køn eller ophidsende. 

Hvor kan kampen ses?

Viaplay, Xee

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
 
 
Forrige artikel

Solskjær om Angel Gomes kontraktforlængelse: Det ser ikke ud til at ske

Næste artikel

Dean Henderson forlænger med Sheffield United

ANNONCE