Overblik: Hvordan gjorde United-spillerne det i landskampspausen?

Landskampspausen er ovre, og mange United-spillere har været i aktion for deres landshold. Få hele overblikket her.

Danmark: Rasmus Højlund og Christian Eriksen

Både Rasmus Højlund og Christian Eriksen var i aktion for Danmark i kampene mod San Marino og Finland. Særligt Eriksen viste sig flot frem i 4-0-sejren over San Marino, da han assisterede to gange, inden han selv kom på måltavlen i slutminutterne.

Danmark ligger nummer 2 i gruppe H a point med Slovenien.

Skotland: Scott McTominay

Den skotske midtbanekriger har været særdeles målfarlig for sit hjemland i EM-kvalifikationen hidtil. I 3-0-sejren over Cypern nettede han endnu en gang, og han dermed lavet hele seks mål i de første fem kampe. I testkampen mod England, som Skotland tabte 1-3, spillede McTominay hele kampen – dog uden at score.

Skotland har maksimumpoint efter fem kampe og topper gruppe A foran Spanien.

England: Harry Maguire og Marcus Rashford

England havde, ligesom Skotland, en enkelt kvalifikationskamp på programmet foruden deres indbyrdes testkamp.

Maguire spillede fuld tid i kvalifikationskampen mod Ukraine, som endte 1-1. Rashford fik de sidste 30 minutter på banen i det opgør.

I gruppe C ligger England lunt i svinget til at tage en plads til EM næste sommer. De fører gruppen med 13 point efter fem kampe.

Portugal: Bruno Fernandes og Diogo Dalot

Bruno Fernandes var den helt store oplevelse for Portugal i denne runde af EM-kvallen. Han blev først matchvinder i udekampen mod Slovakiet, inden han i hjemmekampen mod Luxembourg, tre dage senere, assisterede tre gange og selv scorede et enkelt mål i storsejren.

Dalot fik fuld tid i begge opgør.

Portugal cruiser mod EM-slutrunden i Tyskland. De har maksimumpoint efter seks runder og en målscore på 24-0.

Nordirland: Jonny Evans

Det var en endnu en gang en skidt runde for Jonny Evans og Nordirland, da de tabte begge opgør mod henholdvis Kasakhstan og Slovenien. Den nordirske kaptajn kom dog på tavlen i 4-2-nederlaget til Slovenien.

Nordirland ligger næstsidst i Danmarks pulje med sølle tre point.

Sverige: Victor Lindelöf

‘Iceman’ er blevet rask, og han spillede samtlige minutter for Sverige. Her blev det til en 5-0-sejr mod Estland, inden Sverige tabte en vigtig hjemmekamp mod Østrig. Dermed led de svenske EM-drømme et gevaldigt knæk.

Tyrkiet: Altay Bayindir

Uniteds nye keeper overværede hele Tyrkiets kval-kamp mod Armenien, som endte 1-1, fra bænken. I testkampen mod Japan fik den 25-årige målmand en enkelt halvleg.

Tyrkiet er placeret som nummer to i gruppe D efter Kroatien.

Cameroon: Andre Onana

Onana var tilbage i målet for Cameroon, efter han kort efter VM-slutrunden i Qatar ellers annoncerede sit stop på landsholdet. Uniteds nye førstemålmand stod hele kampen i 3-0-sejren over Burundi. Dermed ligger Cameroon nummer et i deres kvalifikationspulje til AFCON.

Tunesien: Hannibal Mejbri

Unge Hannibal spillede 60 minutter i Tunesiens 3-0-sejr over Botswana i kvalifikationen til AFCON. Han gjorde sig dog mest bemærket i den efterfølgende venskabskamp mod Egypten, da han sammen med holdkammeraterne parodierede Salahs jubelscene. 

Brasilien: Casemiro

I Sydamerika har de påbegyndt kvalifikationen til VM i 2026. Her lagde Casemiro og Brasilien stærkt fra land med to sejre. Uniteds midtbanespiller bar anførerbindet i 5-1-sejren over Bolivia.

Argentina: Alejandro Garnacho og Lisandro Martínez

Ligesom Brasilien, så kom Argentina også ud af første runde af VM-kvallen med maksimumpoint. Der var dog ikke mange minutter til Uniteds spillere. Martínez var ikke på holdkortet til kampene mod Ecuador og Bolivia, da han stadig døjer med sin højre fod. Garnacho var ubenyttet indskifter i kampen mod Ecuador, mens han fik seks minutter på banen i sejren over Bolivia.

Uruguay: Facundo Pellistri

Kantspilleren nyder relativ stor tillid under Marcelo Bielsa. I sejren over Chile startede Pellistri inde og fik 70 minutter på banen. I den efterfølgende kamp mod Ecuador blev han skiftet ind med 20 minutter tilbage af opgøret.

Forrige artikel

Telegraph: Martínez tvivlsom til Brighton-kampen

Næste artikel

Officielt: Sancho træner ikke med førsteholdstruppen

ANNONCE