Park ønsker at forbedre sine præstationer

Park Ji-Sung skal i gang med sin anden sæson på Old Trafford efter skiftet fra PSV i 2005. Efter sine 45 optrædener i forgangne sæson, blev til det 2 mål…

Park Ji-Sung skal i gang med sin anden sæson på Old Trafford efter skiftet fra PSV i 2005. Efter sine 45 optrædener i forgangne sæson, blev til det 2 mål. Med sine 6 assists i Premier League, blev han kun overgået af Rooneys 9. Dette mener han dog, der bør forbedres i form af flere mål og assists, hvis han skal blive i United.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Han udtaler således til nyhedsbureauet Yonhap: ”I denne sæson ønsker jeg at levere mere iøjnefaldende præstationer i form af oplæg og mål. Antallet af mål, jeg laver, skal øges drastisk, og jeg føler, at det kan blive til nogle flere oplæg,” siger den energiske fløjspiller.

Han er klar over, at fansene forlanger flere mål, hvilket han også selv gør. Og til det siger han: ”Hvis jeg får chancen, vil jeg gå mere direkte mod mål.”

Med disse udtalelser kan man fornemme en optimistisk Park, hvilket også er nødvendigt i kampen for at sætte Chelsea under pres.

Kilde: ManUtd.com

Forrige artikel

United betaler 18,6 mio. pund for Carrick

Næste artikel

Carrick bliver ny nummer 16

ANNONCE