Park og Silvestre forlænger

Som koreanske medier midt på ugen fortalte, så skrev Uniteds sydkoreanske arbejdsbi i dag under på en forlængelse af kontrakten. Park Ji-sung, som hans…

Som koreanske medier midt på ugen fortalte, så skrev Uniteds sydkoreanske arbejdsbi i dag under på en forlængelse af kontrakten. Park Ji-sung, som hans navn udtales på koreansk, er nu bundet til klubben til 2010.

Mikael Silvestre har vundet kampen over øget konkurrence. I januar var det så sikkert som mere end én Ronaldo-dribling i hver kamp, at Silvestre ville fordufte denne sommer. Men han tog kampen op, sendte Patrice Evra på bænken og har nu forlænget til 2010.

“Mikael har været et vigtigt medlem af truppen i syv år nu. Hans erfaring vil hjælpe de yngre spillere i klubben med deres udvikling, og han har fortsat en central rolle at spille her.”

“Ji-sung har haft en imponerende flot debutsæson i klubben. Jeg er henrykt over at have sikret mig hans underskrift til dette årtis ende. Han har fundet sig vel til rette i Premier League, og hans kvaliteter er af største klasse,” siger Fergie om de to nye aftaler.

Forrige artikel

Senna droppet til spansk landshold

Næste artikel

Rooney sidder over mod Grækenland (opd.)

ANNONCE