Paul Scholes langer ud efter Ed Woodward

Paul Scholes langer i en ny blog ud efter Manchester Uniteds direktør Edward Woodward efter en miserabel debutsæson.

Paul Scholes er normalt ikke kendt for at give udtryk for mange meninger og blande sig i debatten, men efter at han tidligere på året indtog en sjælden ekspertrolle på Sky Sports har legenden åbnet lidt mere op for pressen.

Nu er han så begyndt at blogge hos den kontroversielle bookmaker Paddy Power og i sit første indlæg levererer han også varen.

Det er Manchester Uniteds nye direktør Edward Woodward som står for skud og får kritik for sin første sæson som direktør i klubben.

– Edward Woodward har en helvedes masse at lave for at bevise at han er god nok til sit job. Han må hente de spillere ind som den nye manager vil have. Det er tydeligt for enhver at han ikke fik gjort det sidste år. Hvis han ikke gør det i år, så kommer vi ikke i nærheden af toppen, lyder det fra den tidligere Manchester United-profil.

Scholes nåede selv at arbejde kortvarigt under den nye ledelse da han i slutningen af sæson agerede hjælpetræner for Ryan Giggs. men forventer ikke at blive en del af Louis van Gaals nye trænerteam.

– Jeg har ikke snakket med Woodward. Jeg kom tilbage for at hjælpe Ryan Giggs i de sidste par kampe af sæsonen, men jeg venter ikke på et telefonopkald og forventer ikke at være i United i næste sæson, slår englænderen fast.

Forrige artikel

Rygte: United overvejer Liverpool-emne

Næste artikel

David Moyes trækker uheldige overskrifter

ANNONCE