Pause irriterer Scholes

Mens Scholes har trænet i Manchester har flere af hans holdkammerater rejst det halve Europa rundt. Blandt andet har Vidic været i Serbien og Frankrig,…

Mens Scholes har trænet i Manchester har flere af hans holdkammerater rejst det halve Europa rundt. Blandt andet har Vidic været i Serbien og Frankrig, Ferdinand, Brown og Rooney i Kroatien, mens Nani var i Portugal.

Paul Scholes er en af de eneste faste førsteholdsspillere i Manchester United, der ikke har været af sted med landshold den sidste halvanden uges tid. Han valgte, at trække sig tilbage fra det engelske landshold i 2004, for at kunne fokusere på United og familien. En beslutning han bestemt ikke har fortrudt, selv om både Steve McClaren og Fabio Capello har forsøgt, at overtale Scholes til et comeback for England.

I et interview med MUTV i dag udtalte Scholes, ”Der har kun været fire-fem førsteholdsspillere til træningen, og det ødelægger forberedelsen til lørdagens kampe helt enormt meget. Specielt fordi vi spiller tidligt lørdag. Vi når kun, at få en times træning sammen hele gruppen på fredag, inden kampen.”

Men samtidig fortæller han, at det jo er ens for alle holdene, og Liverpool har også haft spillere af sted på landsholdsopgaver. Og kampene mod Liverpool, Chelsea og Arsenal, skal jo spilles på et eller andet tidspunkt i sæsonen.

I samme interview afslører Scholes, at han så småt er ved, at give noget af hans erfaring og rutine videre til de yngre kræfter på midtbanen. ”Man prøver, at give lidt råd og erfaring til dem, men ikke for meget, det har de ikke behov for. Jeg siger bare, de skal blive ved med det, som fik dem frem. Det har jo været noget manageren har kunnet lide, så hvorfor stoppe med det.”

Forrige artikel

Fantastiske Liverpool

Næste artikel

Gerrard: Jeg bliver ikke klar

ANNONCE