Pogba: United er mit hjem

Den udskældte midtbanespiller kommer med en decideret kærlighedserklæring til Manchester United forude for kampen mod hans tidligere klub Juventus.

Paul Pogba har fået meget kritik for ikke at afvise rygterne om, at han skulle være interesseret i et skifte til FC Barcelona. Men i et interview med UEFA forude for kampen mod Juventus tirsdag aften, udtaler han sig på en facon, der må være sød musik i de fleste United-fans ører. 

– Der er mange følelser involveret (i kampen mod Juventus, red.), for det var der, jeg spillede min første professionelle sæson, min første professionelle kamp og mit første mål, siger Pogba. 

– Det er der, jeg udviklede mig som spiller, så jeg har stor respekt for klubben. Men jeg er kommet hjem. Jeg spillede på akademiholdet her. Jeg hører hjemme her, og sådan vil det altid være. Jeg voksede op med mine holdkammerater, og vi er blevet genfornet på førsteholdet. Det er en smuk historie. 

Paul Pogba siger desuden i interviewet, at han tror på, United kan vinde Champions League. 

Tidligere på sæsonen fik den franske verdensmester frataget sig tjansen som viceanfører på Old Trafford, fordi manager Jose Mourinho var utilfreds med nogle af hans udtalelser i pressen. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

På lånt tid: Mitchell og Hearts indtager førstepladsen i den skotske liga

Næste artikel

Startopstillingen mod Juventus

ANNONCE