Queiroz kritiserer Beckham

Efter David Beckham forleden kritiserede træningen i Real Madrid og mente det var det, der var skyld i hans form-dyk ved EM, så går kritikken den modsatte…

Efter David Beckham forleden kritiserede træningen i Real Madrid og mente det var det, der var skyld i hans form-dyk ved EM, så går kritikken den modsatte vej, når Carlos Queiroz kommenterer udtalelserne.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Queiroz vendte i torsdags tilbage i jobbet som assisterende træner under Sir Alex Ferguson i Manchester United efter et år i Real Madrid, hvor han fik David Beckham under sig.
Queiroz blev siden fyret i maj efter en sæson uden trofæer for den spanske kongeklub.

Og med Beckhams udtalelser om Queiroz´s træning forleden, så melder portugiseren til genmælde idag og vil ikke hænges ud for at have skylden for Bekchams formdyk.

“I de sidste 3 uger af sæsonen var Luis Figo ved alle træningssessioner, mens man måtte kigge langt efter Dvaid Beckham, som missede træningen flere gange.
Figo stod ikke på ski, mens holdet stadig var i Champions League og det er der forskellen ligger. Den ene er i EM-finalen og den anden er ikke,” udtaler Queiroz og sætter samtidig spørgsmålstegn til Beckhams fodboldlidenskab.

Seba Veron satte samme spørgsmålstegn igår, da han blev interviewet om hans tidligere holdkammerats indsats ved EM.

“Jeg er ikke overrasket over at se Beckhams undskyldninger, da han altid havde en ny undskyldning.
Da han var en fiasko i Korea(ved VM) og da han var en fiasko i Portugal, havde han altid en undskyldning,” lyder kritikken om Beckham, som brændte 2 straffespark ved EM i fodbold.

Queiroz blev interviewet af Radio Marca.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Cardiff og West Ham interesseret i Stewart

Næste artikel

Wenger frygter Rooney bliver United-spiller

ANNONCE