– Rart at komme væk fra al negativiteten

Tom Cleverley er glaf for at have forladt Old Trafford, hvor en del af Uniteds fans var begyndt at være på nakken af ham.

Tom Cleverley er skiftet på en lejeaftale for resten af sæsonen til Aston Villa, og den engelske midtbanespiller er glad for at være sluppet væk fra Old Trafford.

– Jeg er glad for at være sluppet væk fra noget af al den negativitet der var omkring mig i Manchester United. Kritik fra egne fans vil påvirke enhver spiller, men det har også været med til at gøre mig stærkere.

– Så snart United ikke vinder titler, vil enkelte spillere modtage kritik. Men jeg vandt stadig mesterskaber og har 13 landskampe. Man bliver ikke bare en dårlig spiller, fordi folk skriver det på Twitter, siger Cleverley i følge Manchester Evening News.

Cleverley er nu i Aston Villa, som har fået en god start på sæsonen. Nu ser han frem ad, og har svært ved at se sig selv tilbage i United efter denne sæsons lejemål.

– Jeg er motiveret for at vise folk, at de tager fejl. For mig er det vigtigste dog, at gøre det godt for manageren. Så må fansenes mening komme i anden række, man kan ikke altid gøre alle tilfredse.

– Hvis jeg skal være ærlig tror jeg ikke at jeg kommer til at spille for klubben igen. Manageren gjorde det klart for mig, at jeg ikke ville spille hver gang. Jeg er nu kommet væk, og ser frem til at komme videre, lyder det fra Cleverley.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Louis van Gaal: Welbeck skulle videre

Næste artikel

Luke Shaw klar til kamp

ANNONCE