Reguilon vender tilbage til Tottenham Hotspur

Sergio Reguilon vender tilbage til Tottenham Hotspur, efter at Manchester United har aktiveret en ophævelsesklausul for at afslutte hans lån.

Den 27-årige spanier sluttede sig til United i september som følge af skader på venstre backen, Luke Shaw, og den vanlige reserve, Tyrell Malacia.

Reguilon nåede at spille 12 kampe i alle turneringer for United. Nu forlader han klubben igen, skriver The Athletic.

Med Shaw tilbage i form og Malacia tæt på et comeback er beslutningen blevet taget om at afslutte lejeaftalen. Derudover kommer holdet til at opleve færre kampe i anden halvdel af sæsonen efter klubbens exit fra Champions League og Carabao Cup.

Shaw tilbragte starten af sæsonen ude af spil med en muskelskade, men vendte for nylig tilbage, inden han savnede de sidste to kampe med en mindre skavank.

Shaw og midtbanespiller Sofyan Amrabat, der også har spillet venstre back for United denne sæson, var overraskende fraværende i sejren på 3-2 over Aston Villa den 26. december.

Om de to sagde Erik ten Hag senere: “Den ene fik et slag under træning, og den anden under kampen. Jeg tror ikke, det er alvorligt,” men begge nåede ikke at komme sig til at være med i truppen til nederlaget på 2-1 mod Nottingham Forest fire dage senere.

Reguilon har kun optrådt for United denne sæson, hvilket betyder, at han ifølge FIFA-reglerne stadig kan spille for en anden klub, hvis han forlader Tottenham igen i transfervinduet.

Tottenham er næste gang i aktion mod Burnley i FA Cup’en på fredag.

Forrige artikel

Rooney fyret af Birmingham City efter blot 15 kampe som manager

Næste artikel

Avis: Sancho nærmer sig sin gamle klub

ANNONCE