Rooney vil boykotte FA-sponsorer

Uniteds wonderboy er rasende over, at han må sidde tre kampe i straffeboksen for at være blevet udvist i en træningsturnering. Specielt fordi United på…

Uniteds wonderboy er rasende over, at han må sidde tre kampe i straffeboksen for at være blevet udvist i en træningsturnering. Specielt fordi United på forhånd fik noget helt andet at vide af FA.

Mens Rooney ikke vil droppe landsholdsfodbolden, så har han nu fundet et andet våben at bruge mod de magtfulde mænd på Soho Square. Forbundet tjener millioner på deres sponsorer, men det er ikke helt så attraktivt at kaste penge i projektet, hvis ikke de største stjerner gider stille op til koncernernes arrangementer og promovere dem på anden vis. Derfor truer Rooney nu med en boykot af samtlige FA”s sponsorer.

“Jeg skriver på vegne af min klient for at udtrykke hans største utilfredshed med, at hans karantæne ikke er blevet ophævet. Rooney føler sig i ekstrem grad svigtet af FA i denne sag. Mens han vil fortsætte med at stille sig til rådighed for sit land, så overvejer han at trække sin support til FA”s kommercielle interesser. Med andre ord vil han ikke tillade, at hans navn bruges af FA”s kommercielle partnere og han vil heller ikke selv stille sig til rådighed for dem. Det medmindre han er tilfreds med den måde, hvorpå han behandles af forbundet,” skriver Rooney-agent Paul Strentford i et brev til FA”s Liverpool-elskende direktør Brian Barwick.

Kilde: The Daily Telegraph

Forrige artikel

Sæsonstart i morgen på Den Glade Gris

Næste artikel

Moyes raser mod Rooney

ANNONCE