Rygte: Spurs forhører sig om United-duo

Tottenham er ude med snøren efter Morgan Schneiderlin og Phil Jones på denne transfervinduets sidste dag. Det skriver The Daily Mail.

Selvom Jose Mourinho for få dage siden sagde, at han forventede en stille sidste transferdag for Manchester United, så kan der stadig ske ting og sager, inden vinduet smækker i.

Således skulle Tottenham være interesserede i at lokke Phil Jones og Morgan Schneiderlin sydpå med løftet om mere spilletid som lokkemad.

Flere engelske sladderblade skriver at både Chelsea, Leicester, Arsenal og nu også Spurs har kontaktet Manchester United om Phil Jones, men Jose Mourinho har afvist alle henvendelser om eventuelle lejeaftaler.

Tottenham-manager Mauricio Pochettino, der tidligere har arbejdet med Morgan Schneiderlin i folden hos Southampton, skulle have forhørt sig om muligheden for at købe den franske midtbanespiller fri i sidste uge, men blev afvist prompte.

Ikke desto mindre er rygterne igen i dag blusset op, og Tottenham skulle ikke have givet op i deres jagt på United-spillerne.

Morgan Schneiderlin har spillet syv minutters fodbold for Manchester United denne sæson, imens Phil Jones endnu ikke har fået minutter i benene. 

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Forrige artikel

League 2-klub lejer reservemålmand

Næste artikel

Bekræftet: Hull køber James Weir

ANNONCE