Sancho efter Leicester-sejr: Vi blev vækket efter de første to kamp

Jadon Sancho var glad efter hans sejrs mål mod Leicester torsdag aften. Han forklarer, hvordan truppen blev vækket af sæsonens første nederlag, og hvordan en pre-season har forbedret hans forhold til spillerne.

Jadon Sancho var kampafgørende mod Leicester. Den 22-årige englænder scorede Manchester Uniteds sejrsmål efter flot opspil. Det er nu United tredje Premier League sejr i streg, og Sancho forklarer, at nederlagene til Brighton og Brentford vækkede United-holdet op.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Vi håbede på, at vi kunne starte sæsonen med sejre, men de to nederlag vækkede os op, og jeg er glad for, at vi har fået en tredje sejr i dag.

Sancho skiftede til Manchester United i sommeren 2021, og på grund af EM fik han en pause til pre-season. Det har han ikke fået i år, og det glæder ham, da han er kommet tættere med holdkammeraterne.

– Jeg har lært spillerne at kende meget bedre, efter at jeg missede pre-season sidste år. Jeg er rigtig glad for at score.

– Det var et fantastisk holdmål, og jeg er glad for at få de tre point.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
4
Shares
Forrige artikel

United lejer talent ud til Salford City

Næste artikel

Ten Hag om sammenholdet på banen: I kan se, hvad vi kan præstere

Relaterede artikler
Gå til siden

Martinez: Jeg er ligeglad med kritik

Vores adrætte argentiner er for nyligt blevet spurgt ind til, hvad han mener om hans kritikere, og deres bemærkninger om hans højde - noget han ikke skænker mange tanker.
ANNONCE
Total
4
Share