Sevilla slået uden besvær

Kampen mod UEFA Cup-vinderne – uden en skadet Christian Poulsen – skulle markere udvidelsen af Old Trafford, men trods stærkt nedsatte billetpriser var…

Kampen mod UEFA Cup-vinderne – uden en skadet Christian Poulsen – skulle markere udvidelsen af Old Trafford, men trods stærkt nedsatte billetpriser var det kun 40.000 af de 76.000 sæder, der kom i brug.

De måtte vente helt til anden halvleg med at se mål, selvom Ji-Sung Park efter 23 minutter burde have bragt De Røde Djævle foran med en pind, da han efter et flot angreb iscenesat af Ryan Giggs skød over mål.

Først efter 63 minutter var der grund til at skifte 0-0 ud på lystavlen, da Cristiano Ronaldo stjal bolden fra en Sevilla-forsvarer og satte i løb mod mål. Portugiseren beskyldes til tider for at være en anelse for selvisk, men sådan var det ikke i denne situation. Han lagde bolden indover, hvor Louis Saha var parat og gjorde det til 1-0.

1-0 så længe ud til at skulle blive facit, men i kampens sidste minutter satte United yderligere to bolde i netmaskerne. Først da Cristiano Ronaldo via spaniernes Renato bankede et frispark i kassen, og siden da David Jones forsøgte fra 20 meter og overrumpede Sevillas keeper.

Kampen mod Sevilla blev samtidig Tomasz Kuszczaks debutkamp. Selvom der ikke var for meget at lave for Uniteds nyeste mand, viste han alligevel et par glimt af potentialet.