Shaw klar til at erstatte Evra

Luke Shaw føler ikke noget særligt pres af at skulle erstatte Patrice Evra på venstrebacken for Manchester United.

Med Patrice Evras afgang til Juventus er der lagt op til at kun 19-årige Luke Shaw ryger direkte ind i startopstillingen hos Manchester United. Byrden af at skulle afløse den franske United-legende vejer dog ikke særlig tungt på Shaws skuldre.

– Jeg føler ikke noget pres af at skulle erstatte Evra. Han har været virkelig god for klubben i de sidste ti år, og jeg håber, at jeg kan fortsætte det, siger Shaw til Manutd.com.

– Der er altid pres, uanset hvor man spiller, men jeg prøver at lade være med at fokusere på det. Jeg prøver at fokusere på mit eget spil, det jeg gør på banen.

– Med den nye manager skal man imponere på banen, og det er noget jeg ser frem til. Forhåbentlig kan jeg vise ham, hvad jeg kan i pre-season-kampene.

For tiden er Luke Shaw som bekendt med sine nye holdkammerater i USA, hvor spillerne pudser formen af til sæsonstarten. Særligt den store opmærksomhed omkring Manchester United har den unge venstreback bidt mærke i.

– Da jeg først mødte ind til træning, fortalte alle mig, hvor stor klubben er, men det går først rigtig op for en, når man tager afsted på pre-season. Det er sindssygt. Personligt synes jeg, at Manchester United er den største klub, og det får mig til at gøre mit bedste. Jeg skrev en kontrakt med klubben, fordi jeg ved ved, hvad klubben er i stand til. Jeg ved, at jeg vil forbedre mig i klubben, fortæller 19-årige Shaw.

Manchester United spiller deres første kamp natten til torsdag mod LA Galaxy. Her forventes det, at Luke Shaw for første gang kan trække Manchester United-trøjen over hovedet til kamp.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Konkurrence: Vind Pete Boyle sangalbums

Næste artikel

Van Gaal ser frem mod første kamp

ANNONCE