Shawcross: Derfor forlod jeg United

Ryan Shawcross fortæller om uenigheder med Ferguson, og fortryder ikke skiftet fra United til Stoke.

28-årige Ryan Shawcross har spillet 338 kampe for Stoke, og er en pt den spiller i truppen med flest kampe for klubben. Han skiftede til Stoke i 2008 fra United, efter først at have været et halvt år på lån hos Tony Pulis og co.

Og netop lejeaftalen med Stoke blev udslagsgivende i skiftet væk fra Old Trafford, for Sir Alex Ferguson havde gerne set forsvarsspilleren blive i United.

– Jeg havde aftalt at tage til Norwich på lån, og var taget med holdet på hotel fredag aften, men skulle ikke spille om lørdagen. Tony Pulis ringede og sagde, at hvis jeg kom dertil, vill jeg spille lørdag. Det overbeviste mig.

– Efter nogle måneder hos Stoke, blev jeg tilbudt en ny kontrakt hos United. Men jeg ville spille. Jeg havde en diskussion med Sir Alex, der ønskede jeg blev og i stedet drog på endnu et udlån, så der gik lidt tid inden vi blev enige, fortæller Shawcross.

Siden det permanente skifte i 2008 til Stoke har Shawcross udviklet sig til en af ligaens stærkeste forsvarsspillere, er anfører i klubben og har været inde omkring det engelske landshold. Han fortryder ikke skiftet fra United, hvor der ikke var udsigt til samme mængde spilletid.

– Jeg kunne nemt være blevet i United og måske have 150 kampe på cv’et nu, men jeg er glad for at have knap 350 kampe i stedet for. Jeg ønsker at runde 500 kampe i min karriere, og det var ikke sket i United. Det var ikke kun mig, der var i den situation, bedre spillere end mig skiftede også, eksempelvis Gerard Pique.

– Jeg har det fint i dag med Sir Alex. Han har igennem årene altid været god ved mig, han har skrevet flere gange, og ønskede mig også tillykke da jeg fik min landskamp for England, siger Shawcross i følge Daily Telegraph.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Forrige artikel

Blind tilfreds i midterforsvaret

Næste artikel

Rygte: Real Madrid satser på Navas

ANNONCE