Silva og Toure skadet i City-nederlag

Manchester City varmede op til weekendens derby med et 2-0-nederlag til Newcastle United hjemme på Etihad Stadium. David Silva og Yaya Touré blev udskiftet med skader.

Manchester Uniteds lokalrival og modstander i søndagens derby, Manchester City, var onsdag i aktion i Capital One Cup. Hjemme på Etihad Stadium tog de lyseblå imod Newcastle United og fik en skidt optakt til søndagens derby.

Allerede efter seks minutter kom Manchester City bagud på et mål af Rolando Aarons, og i det 75. minut blev kampen afgjort til Newcastles fordel. Moussa Sissoko satte kampens anden scoring ind til slutresultatet 2-0, hvilket betyder, at Manchester City er ude af Capital One Cup.

For at gøre sagen værre for Manchester City måtte to af hjemmeholdets største stjerner udgå med skader. David Silva udgik efter kun ni minutter med en knæskade, mens Yaya Touré fik en times spilletid og ifølge The Guardian blev udskiftet med en “træt lysken”. Begge er ifølge avisen tvivlsomme til på søndag.

Nederlaget til Newcastle var tredje gang i træk, at Manchester City kunne gå fra banen uden sejr. Efter at have smidt en 2-0-føring væk og spillet 2-2 mod CSKA Moskva i sidste uge, tabte City i weekenden 2-1 ude mod West Ham.