Sir Alex: Alle er nødt til at være klar

Den skotske manager pointerer vigtigtheden af, at alle truppens medlemmer er klar til at komme i kamp, hvis United skal spille med om tre trofæer.

Ordet ”The Treble” kommer på flere og fleres læber i takt med at sæsonen lakker mod enden, samtidig med at Manchester United fortsat er med i kampen om både Premier League, Champions League og FA Cup.

Holdets manager, Sir Alex Ferguson, lægger da heller ikke skjul på, at der kan være noget stort i vente. Derfor er det vigtigt, at alle spillere er klar, selvom nogle givetvis vil være skuffede over at være blevet udeladt til nogle store kampe.

– Spillerne kan fornemme, at det her kan blive et stort år for dem. I den her klub, på det her tidspunkt af sæsonen, kan alt ske, udtaler Ferguson ifølge The Mirror.

Godt at være skuffet

Eksempelvis var der nogle spillere, der var skuffede over at være blevet udeladt til kampen på Bernabeu mod Real Madrid. Det ser Sir Alex dog ikke som noget problem. Det er nemlig kun positivt, at en spiller er skuffet.

– Det er meget svært at rotere i truppen for tiden. Alle ville spille mod Real Madrid, og der var mange skuffede spillere, udtaler Fergie.

– Det var fantastisk. Det viser, at de tror på sig selv. Jeg tog en snak med dem og sagde, ”hør, i skal ikke tro, det er en bagatel at gå glip af en kamp for Manchester United. Det er en alvorlig ting!”

Scholes er det perfekte eksempel

En spiller, som Ferguson tidligere har måtte skuffe, er Paul Scholes. Den 38-årige legende har i løbet af sin United-karriere oplevet at blive udeladt fra store opgør, men heldigvis ved midtbanespilleren, hvordan sådan noget skal tackles.

– I 1999 udelod jeg Paul Scholes i kvartfinalen mod Inter Milan, og alligevel var det ham der scorede det mål, der fik os videre.

– Jeg lod ham starte ude i semifinalen (i ’99, red.), fordi jeg ikke ville risikere ham og Roy Keane sammen, da de begge var i fare for at få karantæne. Han accepterede det uden at brokke sig, kom ind, fik en advarsel og missede så finalen alligevel.

– Hvad gjorde han så? Han lod det ikke påvirke ham. Han fortsatte og endte med at blive en af de største spillere i klubbens historie.

Forrige artikel

Hovsa, Rio?

Næste artikel

Chelsea klar til kvartfinalen

ANNONCE