Sir Alex hylder Reading-angriber

Forud for aftenens FA Cup-kamp mod Reading hylder Sir Alex Ferguson Adam le Fondre fra modstanderholdet.

Manchester United-manageren sammenligner Readings angriber Adam le Fondre med både legenden Ole Gunnar Solskjær og den nuværende “super-sub” Javier Hernandez.

– Jeg fulgte le Fondre, da han var i Stockport. Det er et stort at komme helt fra Stockport til Premier League, så man må tage hatten af for knægten, siger Ferguson til Manchester Uniteds hjemmeside før kampen.

Adam le Fondre forlod Stockport i 2007, hvor han skiftede til Rochdale for derefter at ende i Reading i 2011. I sidste måned endte han med den helt store succes, da han med sine fem mål blev kåret til månedens bedste spiller i Premier League. Det var forøvrigt første gang nogensinde, at den ære tilfaldte en fra Reading.

– Han kom på banen mod Stoke i sidste weekend i de sidste 10 minutter og var tæt på at et straffespark og havde desuden et skud blokeret, lyder det fra Ferguson.

– Mange hold har spillere, som egner sig til at blive gode indskiftere, som Ole Gunnar Solskjær var det, og Chicharito er det nu. Det virker til le Fondre har scoret de fleste af deres mål på hjemmebane og sent i kampene.

Sammenligningen med netop Solskjær vil uden tvivl vække stolthed hos den 26-årige angriber. Han er således selv stor Manchester United-fan og har Solskjær som et af sine forbilleder.

Forrige artikel

Gary Neville hjælper trængte Bury FC

Næste artikel

Opstillingen mod Reading

ANNONCE