Sir Alex lun på Ajax forsvarsspiller

Den tunesiske forsvarsspiller Hatem Trabelsi skulle være på vej til Manchester United, hvis man tror på den engelske søndagstabloid presse.

Således skulle Manchester Uniteds manager Sir Alex ferguson være interesseret i at hente den 26-årige Ajax spiller.

Hatem Trabelsi startede oprindelig som angriber, men er siden rykket ned i forsavret hvor han før har vakt interesse fra Manchester City.

Tunesierens kontrakt med Ajax udløber næste sommer, men den hollandske fodboldgigant ligger i øjeblikket i forhandlinger om en kontraktforlængelse.
Dette kan være et vigtigt punkt i Sir Alexs taktik for at hente spilleren til Old Trafford, således vil Ajax meget gerne sælge spilleren, hvis ikke han vil underskrive den nye kontrakt, så de kan tjene penge på ham.

Det kan løse Fergusons nuværende forsvarsproblem, som efter både Laurent Blanc og David Mays afsked er røget ned på få mand, hvilket er stærkt forværget efter Gary Neville og Wes Brown er skadet.

Defoe spøger igen

Den 20-årige angriber fra West Ham Jermain Defoe er igen inde i billedet som ny angriber hos Manchester United, som ellers var rygtet til at have sikret sig det unge stortalent allerede i foråret.
Men Defoe valgte at blive hos den nu nedrykkede klub, hvor han, efter nogle kritiske bemærkninger efter nedrykningen, fik bøde af klubben.

Som nævnt er dette rygter fra søndagspressen, som er kendt for deres rygter, så man bør nok tage lidt afstand fra rygterne, før der er kommet noget nyt og officielt.

Forrige artikel

Verons fremtid bliver afgjort senest onsdag

Næste artikel

United forventer Kleberson ankomst den 11. august

ANNONCE