Sir Alex tror på store fremskridt med Mourinho ved roret

Sir Alex Ferguson tror, at United vil præstere meget bedre med Jose Mourinho som manager.

Selvom de har stået i hver deres tekniske boks i mange kampe, hvor der ofte har været særdeles meget på spil, så har Jose Mourinho og Sir Alex Fergusons forhold til hinanden altid været præget af stor gensidig respekt, der har udviklet sig til et varmt venskab.

Og den 74-årige skotte tror, at United vil gøre store fremskridt med hans portugisiske ven ved roret. Det fortæller han i et interview med Sky Sports.

– Jeg tror, der vil ske massive fremskridt.

– Jeg tror, det var forkert af Jose at tage tilbage til Chelsea. Det er altid svært at komme tilbage til et sted, du har været før, lyder det fra Ferguson, der tror, at Mourinho kommer til United på det rigtige tidspunkt.

– Han har vundet Champions League to gange med to forskellige hold, og han har vundet titler i alle de klubber, han har været i. Du kan ikke se bort fra hans statistik, og jeg tror, at Manchester United er den rette klub for ham.

Mourinho og Ferguson nåede at stå over for hinanden 16 gange. Mourinho vandt syv, syv endte uden en vinder, mens Ferguson blot formåede at slå Mourinho to gange.

SALGET ER STARTET! Vil du opleve Anthony Martial, Wayne Rooney og de andre stjerner? Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Tuanzebe & Warren får chancen af Mourinho

Næste artikel

Dansker bliver scout i Manchester United

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share