Solskjær: Kritik gør mig kun stærkere

Ole Gunnar Solskjær kunne i går sikre United en tredjeplads i Premier Leauge, og det er markant bedre, end langt de fleste kritikere havde forudset.

United-træneren glæder sig over, at han har modbevist sine kritikere, da ham og hans tropper sikrede sig en Champions League-plads i 2-0-sejren over Leicester.

– Jeg tror ikke, mange forudså det. Forudsigelserne var for os at slutte på sjette- eller syvendepladsen, udtaler Solskjær til Sky Sports. 

– Jeg har altid været sådan. Hvis jeg bliver kritiseret, gør det mig kun stærkere i, hvad jeg foretager mig. Vær sød ikke at rose mig alt for meget, ellers bliver jeg for selvtilfreds. 

Men Solskjærs glæde skylder ikke kun det faktum, at han modbeviste sine kritikere. Nordmanden har nemlig på hans helt egen måde taget kubben et stort skridt fremad i den rigtige retning, og det er et bevis på, at hans United-formel virker. 

– Jeg tror på, hvad jeg gør, og hvad jeg har gjort. Vi har alle forskellige ideer om ledelse, og jeg gør det på min måde. Det er den eneste måde, jeg kan gøre det på. 

– Spillerne købte ind på det og har taget det til sig. Jeg har selvfølgelig ikke tænkt mig at sige, at jeg ikke er den rette, da jeg sidder i jobbet. Jeg tror på, hvad jeg gør. 

Med 2-0-sejren over Leicester er United nu ubesejret i 14 Premier League-kampe.

Selvom sæsonen i den engelske liga sluttede i går, er der stadig Europa League i vente for ‘De Røde Djævle’.

Dermed har Solskjær og co. et sidste skud i bøssen for at sikre sig et trofæ. Det starter den 5. august, når United tager imod LASK Linz i deres returopgør. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Shaw er først tilbage til næste sæson

Næste artikel

Ekspert forudser halvfyldte stadions næste sæson

ANNONCE