Solskjær om Maguire: Han har tacklet det på en fantastisk måde

Den norske fodboldtræner giver i et interview udtryk for at være stolt over den tidligere United kaptajns standhaftighed.

Hentet fra United.no:

Ole Gunnar Solskjær giver ikke mange interviews i disse dage, men han har i et interview med Nettavisen talt om forsvarsspilleren Harry Maguire, som han i flere år var træner for.

Solskjær blev spurgt om holdningen til, hvordan Maguire har rejst sig ovenpå store mængder kritik og hetz de sidste par år:

– Jeg synes, han har håndteret det på en fantastisk måde. (…) Det har ikke været let. Jeg har holdt kontakten med ham, og jeg har kun flotte ord at sige om ham.

– Han har vist stor udholdenhed. Det er ikke let at forlade Manchester United, for man ved, at der er en nedture næsten uanset hvor man går hen. Det betaler sig, når man er en sådan type – når man er en god fodboldspiller og viser, at man har hjerte for klubben, sagde Solskjær.

– Jeg er meget glad for, at især Harry viser, hvilken type spiller han er, men ikke mindst hvilken person han er. Det var derfor, jeg gjorde ham til kaptajn. Vi i Norge kalder det «hel ved» (på dansk: af særlig støbning), og det er han.

I interviewet udtrykker Solskjær også glæde over, at McTominay er slået tilbage, og at Maguire og McTominay er den type spillere, man rigtig gerne vil have i et hold og i en trup.

 

 

Forrige artikel

Podcast: Rivalernes Mikrofon - "Klubfjendskab i lydformat" episode 2

Næste artikel

Sådan vil den nye Adidas-aftale påvirke United, hvis Champions League ikke opnåes

ANNONCE