Spansk fodboldekspert: Pogba bliver i United

Real Madrid har ikke længere Paul Pogba som en prioritet, og den spanske topjournalist Guillem Balague tror derfor, at franskmanden forlænger sin kontrakt på Old Trafford.

Paul Pogba og Manchester United har en fælles fremtid. Den 26-årige midtbanestjerne skriver under på en lang kontraktforlængelse og bliver endelig en leder på Ole Gunnar Solskjærs mandskab. 

Det mener Guillem Balague, en spansk fodboldekspert, der blandt andet arbejder for BBC og Sky Sports og har skrevet bøger om Cristiano Ronaldo og Lionel Messi. Det fortæller Balague på sin egen YouTube-kanal. 

– Paul Pogba var et mål for Zidane (Real Madrids træner, red.), men ikke så meget for Real Madrid. Prisen på ham gør, at han ikke længere er deres førsteprioritet. 

– I øjeblikket spiller Pogba sine kort, men jeg tror, han ender med at blive i United, som virker som om, at de er blevet stabile. Jeg ved, at trænerstaben i klubben føler, at Pogba er en god leder. Måske ikke i modgang, men i medgang, og det tyder på, at de er på vej ind i en god periode, hvor Pogba kan “shine”. 

– Det er ikke noget godt tidspunkt at skifte, og jeg tror, at de får ham overtalt til forlænge kontrakten.

Paul Pogba, som stortset ikke har spillet i indeværende sæson, er ikke kun rygtet til Real Madrid. Hans tidligere klub Juventus er angiveligt også meget interesseret i franskmandens underskrift. 

I en af vores seneste podcasts på OldTrafford.dk tog vi en lang diskussion om Paul Pogbas fremtid. Det kan du høre her.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Greenwood og Rashford gør akademitræner stolt

Næste artikel

Nyt tiltag: 1000 ungdomssæsonkort skal forbedre stemningen på Old Trafford

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share