Stam: Vi har intet at tabe

Hollænderen mener, at spillerne er nødt til at nyde oplevelsen på Old Trafford.

Jaap Stam – navnet klinger bekendt i ørerne på alle United-fans. Han var den fremragende og kompromisløse forsvarsspiller, der kunne skræmme enhver angriber, men han var også spilleren, der kom på kant med Sir Alex Ferguson.

Siden er der sket meget, og Jaap Stam er nu selv blevet manager for Reading. På lørdag står han over for et gensyn med drømmenes teater, og i følge Stam selv, har Reading alt at vinde i den kamp.

– Vi møder et fremragende hold med en glimrende manager. Jeg kan godt lide, hvordan han arbejder med sine hold, og vi kan se, han har haft stor succes med sine metoder igennem årene, siger Stam til Readings hjemmeside. 

– Jeg siger ikke, at vi er chanceløse, for alt kan ske i fodbold. Det er dog også vigtigt, at vi er opmærksomme på alle scenarier og forbereder os godt op til kampen. Vi har reelt set intet at tabe, og vi kommer selvfølgelig for at gøre vores bedste.

– Det er vigtigt, at spillerne ikke bliver for overvældede af at spille på Old Trafford. Det er selvfølgelig sjovest, hvis man kan komme derfra med et godt resultat, men i sådan nogle kampe er det vigtigste måske at nyde øjeblikket. 

FA Cup-kampen mod Reading bliver skudt i gang på lørdag klokken 13.30. Du kan følge opgøret på 6eren og Dplay.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Blind: FA Cuppen er noget specielt

Næste artikel

Bekræftet: Johnstone ud – Pereira hjem

ANNONCE