Store roser fra Fabio til Januzaj

Den belgiske teenager gjorde det fremragende i sin Premier League-debut i går, og Fabio er fuld af lovord om sin belgiske holdkammerat.

Belgiske Adnan Januzaj gjorde det glimrende under sommerens pre-season, og i går fik han så sin debut i Premier League for United. Her fik det unge stortalent en lille halv time, og han gik ind og viste særdeles lovende takter.

Det er ikke blot fans rundt om i hele verden der er imponerede af Januzaj. Også hans holdkammerat Fabio da Silva er imponeret af 18-årige Januzaj.

– Det er hårdt når man endelig er kommet igennem nåleøjet til førsteholdet. Presset er enormt, der sidder 70.000 tilskuere og ser hvad du kan, der er masser af ting at tænke på. Men han (Januzaj, red.) har en god mentalitet og kan klare det hele, siger Fabio.

Belgierens debut er blevet sammenlignet med første gang Old Trafford lagde græs til Cristiano Ronaldo. Samtidig var datoen for Januzajs debut i går, samme dato som da George Best debuterede for 50 år siden. Og i følge Fabio kan Januzaj blive en kommende storspiller i United.

– Han er en glimrende spiller. Han er stadig ung, men kan drible, slå indlæg, aflevere, han er en klog spiller. Han vil bidrage med meget for Manchester United i denne sæson, og ikke mindst i fremtiden, lyder de rosende ord fra Fabio om Januzaj.

Forrige artikel

Moyes: Europa definerer dig

Næste artikel

City vil hugge Januzaj

ANNONCE