Teknisk fejl skyld i at mystisk spiller pludselig var en del af Uniteds trup

En relativt ukendt angriber ved navn Betinho var for en kort stund registreret som United-spiller på Premier Leagues hjemmeside. Der var dog tale om en teknisk fejl, og den portugisiske angriber er derfor blevet fjernet fra truppen igen.

Mange fans undrede sig gevaldigt i går aftes, da spilleren “Betinho” pludselig var blevet registreret i Manchester Uniteds trup på Premier Leagues hjemmeside. Spilleren havde oven i købet fået tildelt nummer 11, som tidligere tilhørte Mason Greenwood.

Angriberen var ikke blevet tildelt et billede på hjemmesiden, hvilket skabte endnu mere mystik om den ukendte spiller.

Der er dog ikke tale om en fiktiv spiller. Betinho, som bærer navnet Alberto Alves Coelho, spiller til dagligt i S.C. Espinho, som huserer i en lavere rangende række i Portugal.

Så selvom Manchester United er på udkig efter en ny angriber, så bliver det ikke Betinho, som skal udfylde den rolle. Fejlen er blevet rettet, og angriberen er ikke længere en del af Uniteds trup.

Betinho nåede selv at opdage, at han var blevet en del af Manchester Uniteds trup, inden fejlen blev rettet. Det fik portugiseren til at reagere på den skøre hændelse på Instagram.

Den 29-årige angriber har i løbet af sin karriere scoret beskedne 27 mål. Størstedelen af de mål har han scoret for Sporting Lissabons b-hold. Derudover står han noteret for en enkelt kamp for Brentford i 2014.

 

 

Forrige artikel

Fokuseret Erik ten Hag: Vi kigger ikke på tabellen

Næste artikel

Martinez er tilbage i Manchester

ANNONCE