Telegraph: United overvejer Sarr som Sancho-alternativ

Ifølge The Telegraph anses Watfords Ismaila Sarr som et alternativ til Jadon Sancho, hvis Manchester United mislykkes i jagten på sidstnævnte.

Watfords kantspiller Ismaila Sarr bliver i øjeblikket overvejet af Manchester United som et alternativ til Jadon Sancho, hvis forhandlingerne med Dortmund går i hårdknude inden transferdeadline den 5. oktober. Det skriver The Telegraph.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Ifølge mediet og Evening Standards pålidelige Manchester-korrespondent James Robson, har United forhørt sig om Sarrs situation i Watford, og overvejer stærkt at gå efter den senegalesiske kantspiller, hvis en handel med Jadon Sancho glipper.

Og det er der noget, der godt kan tyde på. Selvom alle meldinger tyder på, at United enten smider eller har smidt et bud på Jadon Sancho i denne uge, er tiden knap, og flere pålidelige journalister fortæller, at Dortmund nægter at sælge ham.

Manchester Evening News bakker op om historien og fortæller, at United kommer til at arbejde hårdt på at hente Jadon Sancho eller en out-and-out-winger, som Sarr er. Jadon Sancho er stadig den ubestridte førsteprioritet.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Sky: AC Milan vil leje Dalot

Næste artikel

Di Marzio: United leder efter ny angriber

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share