Ten Hag: En meget god første halvleg

Træner Erik ten Hag var tilfreds med første halvleg, men udtaler sig efterfølgende også om de udfordringer, United havde under opgøret mod Spurs.

Efter Manchester Uniteds uafgjorte kamp mod Tottenham Hotspur på Old Trafford var Erik ten Hag i en blandet stemning. Cheftræneren udtrykte tilfredshed med de rødes første halvleg og målene scoret af Rasmus Hojlund og Marcus Rashford, som han mener begynder at fungere godt som et partnerskab. Dog var Erik skuffet over, at holdet ikke formåede at lukke sejren, og han påpegede, at forsvaret mod dødbolde skal forbedres efter Richarlisons første udligning.

Positive og negative aspekter

– Efter at have scoret to fantastiske mål og indkasseret to så bløde mål, er man lidt skuffet. Jeg er tilfreds med holdets præstation, fordi der var god ånd, og i dele af kampen spillede de anstændig fodbold.

Tilfreds med første halvleg

– Det var meget godt. Vi scorede to fantastiske mål i første halvleg, og det var opmuntrende at se, hvordan vi brød igennem linjerne, var direkte og afsluttede godt. Derfor er jeg lidt skuffet, når du har sådan en præstation, og du ikke vinder.

Problemer med dødbolde

– Jeg er ganske tilfreds med forsvaret, bortset fra dødboldene. Vi forsvarede ikke dødbolde særlig godt, og vi indkasserede et mål ovenpå et, efter at have clearet en fra mållinjen. Det første var hjørnesparket og vi fik to advarsler. Der blev allerede reddet en bold på stregen af Diogo. Man skal være opmærksom på disse situationer. Man skal gå mere fysisk til værks, og nakke bolden væk.

– Det andet mål var et typisk et. Vi kender de hurtige udløsninger, og vi tillod dem en diagonal aflevering. Med én diagonal aflevering brød de hele vores hold, og det kan ikke ske.

Om spillestilen

– Jeg tror, at i boldbesiddelse kan vi bringe mere ro og overlegenhed på bolden. Allerede i første halvleg havde vi én, to, tre spillere på midtbanen, som vi ikke altid udnyttede. Vi traf ikke altid de rigtige beslutninger. Men de giver så meget plads væk. Det er også meget udfordrende at spille bolden på midtbanen, når bolden er bag forsvarslinjen, og der er så meget plads, samtidig med at vi har så meget hastighed og direkthed i front.”

Wan-Bissaka på venstrebacken

– Det var ikke første gang; også i Wigan spillede han der en del af tiden. Vi forventede, at Luke Shaw skulle spille. Vi trænede med ham, men denne morgen trak han sig, ikke fit nok til at starte. Så at ændre tilbage til det, vi trænede, hvad der var vores gameplan, ville have været for meget, så vi besluttede at placere Azza på venstrebacken og holde Diogo på højre side.”

Forrige artikel

Karakterbogen: Højlund bedst i lunken uafgjort

Næste artikel

Højlund: Jeg husker ikke så meget, jeg bankede den bare ind

ANNONCE