Rasmus Højlund rygnummer

Ten Hag: Højlund er meget tæt på debut

På pressemødet op til opgøret mod Nottingham Forest kunne Erik ten Hag meddele at Rasmus Højlund er tæt på at være kampklar, og derfor kan han meget snart få debut for Manchester United.

Rasmus Højlund har endnu ikke fået sine første minutter på banen for Manchester United på grund af en rygskade, han pådrog sig under Atalantas pre-season kampe denne sommer. Men snart kan han få sin debut for klubben, lyder det fra Manchester Uniteds hollandske træner.

-I dag deltog han for første gang i førsteholdets træning. Svarede Erik ten Hag på pressemødet, da han blev spurgt, hvor tæt Højlund var på at komme ind på banen.

– I næste uge forventer vi, at han vil deltage i alle førsteholdets træninger. Så han er meget tæt på at komme med i truppen. Fortalte Erik ten Hag. Han fortæller dog også, at weekendens kamp mod Nottingham Forest er en anelse for tidligt for Højlund at komme med i kamptruppen, og derfor får vi ham desværre ikke at se på banen, når Manchester United tager imod Nottingham Forest på Old Trafford lørdag kl. 16:00.

Næste weekend spiller Manchester United mod Arsenal på Emirates Stadium, og her må det forventes, at Højlund som minimum er blandt spillerne på bænken. Det er glædeligt nyt for alle Manchester United fans, som i sæsonens første to kampe har set Marcus Rashford spille som frontangriber på holdet, dog uden stor succes.

Forrige artikel

MEN: Endnu en spiller skadet

Næste artikel

Optakt: Hjemmekamp mod Nottingham Forest

ANNONCE