Donny van de Beek

Ten Hag om van de Beek: Han kan gøre det bedre

Donny van de Beek har kun spillet 19 minutter i indeværende Premier League-sæson. Skader har holdt ham ude størstedelen af tiden.

Erik ten Hag forventer at se Donny van de Beek gøre det bedre, når han får chancen, end han gjorde torsdag aften mod Real Sociedad.

Van de Beek, der har været plaget af skader i denne sæson, fik torsdag sin første start i sæsonen, men måtte lade sig udskifte efter en lille times spil ovenpå en halvskuffende indsats.

– Jeg synes, det var en okay præstation [mod Sociedad], men han kan gøre det bedre. Jeg kender ham rigtig godt [fra Ajax], siger Ten Hag på pressemødet forud for kampen mod Aston Villa.

– Han leverede, hvad jeg forventer i forhold til positionering, pres- og overgangsspil. Jeg kan kun udtale mig om hans tid i United, mens jeg har været her. Og jeg mener, at han kan gøre mere, siger United-manageren.

Van de Beek er i gang med sin tredje sæson i Manchester United, men hollænderen er endnu ikke lykkedes med at bide sig fast i startopstillingen på Old Trafford. Midtbanespilleren har kun fået 19 minutter i Premier League.

Ved pressemødet efter kampen mod Real Sociedad blev der spekuleret i, hvorvidt van de Beek kan se frem til at starte inde mod Villa, eftersom United må se bort fra Bruno Fernandes, der er ude med karantæne.

Forrige artikel

Tidligere United-forsvarer Pique indstiller karrieren

Næste artikel

Startopstilling: Garnacho og Donny får genvalg

ANNONCE