The Athletic: Uniteds repræsentant er fløjet til Italien for at lukke Amrabat-handlen

Matt Hargreaves, som står for Manchester Uniteds fodboldforhandlinger, er fløjet til Italien for at lukke en handel med Fiorentina om Sofyan Amrabat. Det skriver The Athletic.

Manchester United har nu sat alle sejl til for at lande den marokkanske midtbanespiller, Sofyan Amrabat. Matt Hagreaves befinder sig på transfervinduets sidste åbningsdag i Italien, hvor han prøver at nå til enighed med Fiorentina.

Den italienske klub afviste i onsdags Manchester Uniteds tilnærmelser, da de sendte et bud på 2 millioner € afsted for at leje midtbanespilleren i et år. Fiorentina foretrækker at sælge Amrabat for en pris i omegnen af 35 millioner €.

Men enderne er måske på vej til at mødes.

Ifølge Fabrizio Romano har Fiorentina netop landet en aftale med Sassoulo om Maxime Lopez, som skulle være en direkte erstatning for Amrabat. Dermed er vejen banet for at marokkaneren kan få sit drømmeskifte opfyldt.

27-årige Amrabat skulle efter sigende været meget opsat på et skifte til Manchester. De personlige betingelser er angiveligt også allerede forhandlet på plads.

Forrige artikel

Officielt: Jurado på plads i Spanien

Næste artikel

The Athletic: Pellistri skal ingen steder

ANNONCE