Tom Lawrence forlænger

United har forlænget kontrakten med stortalentet Tom Lawrence.

Tom Lawrence fik sidste sæson debut for United, da Ryan Giggs gav den unge waliser muligheden fra start i kampen hjemme mod Hull. Her gjorde Lawrence det glimrende, og fik vist sit talent frem.

Inden da, havde 20-årige Lawrence tilbragt dele af sæsonen på lån hos Yeovil og Carlisle, hvor han havde gjort det fremragende begge steder, og bidraget med masser af positiv offensiv fodbold, og selv fået scoret et par mål.

Faktisk gjorde Lawrence det så godt sidste år, at han blev udtaget til det walisiske landshold, der mødte Holland i en træningskamp inden VM. Det blev dog ikke til spilletid for den unge midtbanespiller, som kan spille både centralt og på kanten.

Sky Sports melder i dag, at United og Lawrence er enige om en kontraktforlængelse, der vil fastholde ham på Old Trafford de næste mange år. Kontrakten var udløbet i sommers, og han var jagtet af klubber som Swansea, Cardiff, Newcastle, Sunderland og Southampton.

Endnu har United ikke selv meldt noget officielt ud om længde og indhold i aftalen, men Sky Sports mener at vide der er skrevet under.

Forrige artikel

Rygte: Big Sam vil låne i United

Næste artikel

Disse 25 rejser til USA

ANNONCE