Torsdagens transferrygter

Som noget nyt vil vi på siden komme med nogle transferrygter hver dag. Her er torsdagens rygter.

Ronald Araujo

Fra: FC Barcelona

Til: Manchester United

Kilde: Sport

Sandsynlighed: Under middel

Den uruguayanske midterforsvarer er en af de spillere en økønomisk belastet klub som FC Barcelona kan få mange penge for. Og med Uniteds interesse er der i spanske medier rygtet om interesse fra United. Mest sandsynligt er det dog, at Araujo forlænger med Barca.

 

Marcus Rashford

Fra: Manchester United

Til: PSG

Kilde: The Sun

Sandsynlighed: Under middel

Ingen tvivl om, at der kommer til at være mange spillere, der vil blive solgt denne sommer. Og Rashford er en spiller, der vil give mange penge til at købe nye spillere for da han er fra eget akademi. Og med hans sæson in mente så er det muligt at Wythenshawes egen darling kan blive solgt, men det er ikke hans ønske.

 

Mason Greenwood

Fra: Manchester United

Til: Juventus eller Atletico Madrid

Kilde: MEN

Sandsynlighed: Over middel

Greenwood er ikke velkommen i United og forventes derfor til at blive solgt. Og da han er fra eget akademi vil det give penge til nye spillere. Hvor meget United vil få for ham er svært at sige, men United ønsker 40 millioner pund for ham.

 

Jadon Sancho

Fra: Manchester United

Til: Borussia Dortmund

Kilde: MEN

Sandsynlighed: Over middel

Sancho leverede en fremragende indsats i Dortmunds semifinale i Champions League i går. Og selvom Erik ten Hag roste Sancho så står valget sandsynligvis mellem de to med henblik på næste sæson i United. Men det mest forventede er dog, at Dortmund køber ham tilbage for omkring halvdelen af det United købte ham for for tre år siden.

Forrige artikel

Jagten på nummer 251: Albert Scanlon, nummer 33, 1952-1960

Næste artikel

Dårlig sæson, men masser af hæder

ANNONCE