Truppen til ‘Manchester United-tour’ offentliggjort

Truppen til den såkaldte ‘Manchester United Tour’ er blevet offentliggjort. Som forventet er det uden Cristiano Ronaldo.

Det bliver uden vores superstjerne Cristiano Ronaldo, når Ten Hag og hans tropper rejser mod Bangkok i Thailand på første stop på deres pre-season tur. Ronaldo fravær er fortsat på grund af familiære årsager, og det er stadig uvist, om han vil støde til holdet.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Udover Ronaldo bliver Phil Jones i Manchester på en specielt lavet træningslejr, hvor Brandon Williams også vil blive på grund af en mindre skade. Manchester United skriver, at Andreas Pereira får fri på grund af sin låneperiode i Flamengo. Romano har dog tidligere udtalt, at Andreas står foran et skifte til Fulham.

I truppen til træningslejren er følgende spillere:

Målmænd: 
David de Gea, Tom Heaton, Nathan Bishop og Matej Kovar

Forsvar: 
Eric Bailly, Diogo Dalot, Ethan Laird, Victor Lindelof, Harry Maguire, Tyrell Malacia, Luke Shaw, Alex Telles, Axel Tuanzebe, Raphael Varane og Aaron Wan-Bissaka

Midtbane: 
Amad, Bruno Fernandes, Fred, James Garner, Hannibal, Zidane Iqbal, Scott McTominay, Facundo Pellistri, Charlie Savage og Donny van de Beek

Angreb:
Tahith Chong, Anthony Elanga, Alejandro Garnacho, Anthony Martial, Marcus Rashford og Jadon Sancho.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
4
Shares
Forrige artikel

Den nye trøje er på gaden!

Næste artikel

Bruno Fernandes overtager 8'eren

Relaterede artikler
Gå til siden

Transferjournalister: Rabiot-handlen er iskold

Manchester United og Juventus var enige om en handel og der har været positive møder med spillerens lejr om et skifte til Manchester United. Nu skriver velrenommerede journalister, at handlen er droppet.
Gå til siden

Richard Fay: United overvejer Dembele

Richard Fay fra Manchester Evening News skriver tirsdag, at Manchester United nu igen har rettet sigtekornet mod Moussa Dembele fra Lyon. Klubben skulle angiveligt være i kontakt med spillerens repræsentanter.
ANNONCE
Total
4
Share