Tunnicliffe vil lave en ”Januzaj”

Den udlejede Ryan Tunnicliffe drømmer om at kunne bryde igennem på Manchester Uniteds førstehold i stil med Adnan Januzaj.

Ipswich-lejesvenden glæder sig over, at Adnan Januzaj har fået sit gennembrud på Old Trafford, da det giver fornyet tro på tilværelsen for ham såvel som for andre unge håbefulde røde djævle.

– De unge spillere skal være der, når chancen byder sig – dét er Adnan Januzaj er godt aktuelt eksempel på. Han har grebet chancen. Han er en meget, meget god spiller, og han fortjener chancen efter at have arbejdet hårdt i det sidste års tid, hvor vi har spillet sammen.

Den 20-årige midtbanespiller er i øjeblikket på leje i Ipswich Town, hvor det hidtil er blevet til 12 kampe i the Championship. Han lægger dog ikke skjul på, at Manchester og Premier League fortsat er stedet, hvor han allerhelst vil begå sig.

– Man må bare vente på sin chance. Det ville være fedt, hvis en gruppe af os brød igennem ligesom kuldet fra 1992. Det er en tradition i United at føre de unge frem fra egne rækker. De vil hellere selv producere spillere end at bruge formuer på dem.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Young håber på mere spilletid

Næste artikel

United møder Stoke i Liga Cuppen

ANNONCE