U18 knuste Wolves

Uniteds talenter var sprudlende i dag, da det blev til en sejr på hele 2-5 ude mod Wolverhampton.

Kieran McKenna har fået en glimrende start på livet som u18-cheftræner i United, siden skiftet i starten af sæsonen fra Tottenham. Mål er der scoret masser af, og i dag blev det til endnu en sejr og hele fem scoringer, i en kamp hvor udlejede Cameron Borthwick-Jackson så til fra sidelinjen og gav lidt opbakning til de unge talenter, der selv om et par år kan være klar til førsteholdsfodbold.

Sejren på 2-5 blev grundlagt i første halvleg, hvor United scorede alle fem mål. To gange var Indy Boonen sidste mand på bolden, mens Nishan Burkart, Darren Buffonge og Tahith Chong alle scorede en enkelt gang.

Tahith Chong var med i meget i første halvleg, og leverede assisten ved flere af Uniteds scoringer. Sammen med Angel Gomes og Indy Boonen, var Chong med til total at køre rundt med Wolves-spillerne.

Føringen kunne være blevet større, men træværket var i vejen for United ved flere lejligheder efter pausen. I stedet fik hjemmeholdet lov at reducere to gange, efter omstillinger mod United, der kampen igennem dominerede og sad på spil og chancer. Selv om gassen gik lidt af ballonen i anden halvleg.

Det er fjerde gang i denne sæson, at United scorer fem gange. I dag var man endda uden en af sæsonens bedste spillere, da irske Lee O’Connor ikke var med grundet en landskamp mod Andorra i går for det irske u17-landshold.

Andetsteds vandt Uniteds u16-mandskab med hele 4-1 over Borussia Dortmund i Premier League International Tournament, efter det i går blev til 1-1 mod West Bromwich. Senere på dagen gælder det sidste kamp, hvor Everton er modstanderen.

UNITED: Alex Fojiticek; George Tanner, Tyrell Warren, Max Dunne, Jake Kenyon (45′ Harry Spratt); Callum Whelan, Angel Gomes; Tahith Chong (60′ Joshua Bohui), Indy Boonen, Darren Buffonge; Nishan Burkart (60′ Kanye Roberts).

Reserver: Max Johnstone, Aidan Barlow.