U18: Sikker sejr mod Southampton

Uniteds u18-hold fik en god sejr, da Southampton blev sendt hjem med et nederlag på 3-0.

Det var en blæsende affære i dag på Carrington træningsanlægget, da Paul McGuinness u18-talenter tog i mod Southampton. Der ventede en topkamp mellem nummer to og tre i rækken. Vinden gjorde det til tider svært for begge hold, men alt i alt var det en ganske udemærket kamp fra begge hold.

United havde mødt Soton to gange i efterårets indledende puljespil, og en gang tidligere på foråret, hvor Southampton havde vundet 4-2.

Det var dog United, der i dag kunne trække det længste strå og beholde alle tre point i Manchester. Endnu engang var det med et godt forsvar, en solid midtbane og stærke præstationer i front, der skaffede sejren.

Drømmemål af Sam Byrne

Irske Sam Byrne havde en stor dag i angrebet for United. Først var han arkitekt bag Andreas Pereiras mål midt i første halvleg. I anden halvleg slog Byrne så selv til to gange. Først headede han et fremragende indlæg fra Barmby i nettet, inden han kort efter tog en solotur og på kanten af feltet sendte han bolden elegant i det modsatte hjørne.

United var dog lidt heldige med at gå til pause med en føring. McNair havde kort før pausen en clearing på egen mållinje, og generelt var Southampton ganske glimrende med i kampen, og havde flere gode muligheder. Alle blev dog sikkert reddet af forsvaret og en godt spillede Gollini i målet.

Med dagens sejr overhaler United nu Southampton i tabellen, og går op på andenpladsen. Næste opgør er på onsdag, hvor Everton kigger forbi Carrington, mens United om en uge skal en tur til London, for at møde Crystal Palace.
 

United u18 3 – 0 Southampton u18

Pierluigi Gollini
Donald Love – Liam Grimshaw – Patrick McNair – Callum Evans
James Weir – Jack Rudge – Ben Pearson – Jack Barmby
Andreas Pereira – Sam Byrne

Bænken:
Jonny Sutherland, Nicholas Ioannou, Ashley Fletcher, Mats Dæhli og James Wilson.

Udskiftninger:
25′ Mats Dæhli ind, James Weir ud.
45′ Nicholas Ioannou ind, Callum Evans ud.
79′ James Wilson ind, Jack Barmby ud.

Målscorere:
19′ 1-0 Andreas Pereira.
63′ 2-0 Sam Byrne.
78′ 3-0 Sam Byrne.

Forrige artikel

Tvivl om tilskuertallene i Manchester United

Næste artikel

PSG vil have Nani

ANNONCE