U18: Southampton venter i Youth Cuppen

Uniteds talenter er blandt favoritterne til årets FA Youth Cup, og jagten på trofæet starter hjemme mod Southampton.

Manchester United har et fantastisk historie i den traditionsrige FA Youth Cup. Hele ti gange har United vundet turnering, senest i 2010/11-sæsonen efter sejr i finalen mod Sheffield United.

De tre seneste år har Chelsea vundet, mens United har haft noget svingende resultater. I år er holdet anderledes stærkt, og forventningerne er store til de unge talenter. Cheftræner Kieran McKenna ser frem til turneringen.

– Det er selvfølgelig en fantastisk turnering for denne klub, og vi har en fantastisk historie i turneringen. Men det er en knock-out turnering, så det kan være ret uforudsigeligt. Man kan aldrig garantere succes, men vi ser frem til det.

– Det er en turnering som alle vil vinde. Nogle sejre i turneringen giver dig nogle spændende kampe, hvor man kan se spillerne an under en anden form for pres end normalt. Vi ser frem til FA Youth Cuppen i år, siger McKenna i følge manutd.com.

Første kamp for United er mod Southampton. Kampen spilles på hjemmebane, og skal være afviklet senest lørdag den 17.december. Southampton har traditionelt set et stærkt akademi, og ligger pt i den sydlige u18-række, hvor de efter 11 kampe har sat 13 point ind på kontoen.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Smalling ude i mindst en måned

Næste artikel

U18: Ny storsejr til talenterne

ANNONCE