U18: Spurs venter i Youth Cuppen

I aften skal Uniteds u18-talenter igen i aktion i FA Youth Cuppen, når Tottenham tager i mod på White Hart Lane.

United er med ti titler den mest vindende klub i historien i den prestigefulde FA Youth Cup. I år har United indtil videre slået Bury og Hull ud, i aften venter så Tottenham på udebane i 5.runde.

Efter en lidt svingende start på sæsonen, har Paul McGuinness og hans tropper fundet formen. Syv sejre i de seneste otte kampe er det blevet til, og hele seks gange har United holdt buret rent i de seneste otte kampe. Mens træner McGuinness kræver endnu mere af holdet i aften, hvis Spurs skal besejres.

– Spurs er et godt hold, der spiller noget god fodbold. Det bliver selvfølgelig en anden test end hvad vi tidligere har mødt i denne turnering i år. Nu har vi haft to kampe på Old Trafford, så det bliver godt for os at prøve noget andet. Vi har fået masser af selvtillid efter at spille på den største scene af dem alle og vi er vant til at spille der, så måske vil Spurs mærke presset af at være på hjemmebane i aften, siger McGuinness til MUTV.

Spurs har blandt andet slået Wolves ud på vejen til 5.runde, og aftenens vinder skal op mod Nottingham Forest i kvartfinalen. Blandt profilerne hos Spurs-mandskabet finder man kantspilleren Joshua Onomah, der allerede har smagt førsteholdsfodbold og midtbanespilleren Marcus Edwards.

– Vores drenge ved at United-hold traditionelt set gør det godt her mod Tottenham, og vi ser frem til at kunne fastholde statistikken, selv om det bliver svært. Det er nok det største opgør i 5.runde. Det er netop hvad du ønsker for spillerne – at de bliver testet mod de bedste i denne type kampe. Hvis vi kommer igennem, vil det give os et kæmpe selvtillids boost til resten af turneringen, lyder det fra McGuinness.

United har haft lidt problemer i offensiven i år, hvor manglen på en naturlig angriber har generet. Marcus Rashford har spillet helt fremme, men kan i aften muligvis få selskab af stortalentet Demetri Mitchell, der atter er til rådighed efter en længere skadespause.

Forrige artikel

Di Maria: Håber at kunne slutte i Argentina

Næste artikel

Van Gaal: Vi mangler mod til at spille langs jorden

ANNONCE