U19: Butt og co viste vejen med sejr

Nicky Butts unge talenter viste i eftermiddags vejen for United, da de vandt med 0-2 i Wolfsburg.

Det har været en noget blandet fornøjelse for Uniteds u19-hold i årets udgave af UEFA Youth League. Efter en god start, blev man ramt af et par grimme nederlag til CSKA Moskva i to omgange og et klart nederlag til PSV på hjemmebane.

I dag havde man dog stadig chancen for avancement, men det krævede dels en sejr over Wolfsburg og dels at andre resultater ville flaske sig. Det ene lykkedes, da United vandt i Tyskland, men da gruppens anden kamp ikke fik den afslutning United havde brug for, er det exit for United efter gruppespillet.

United vandt i dag med 0-2, efter scoringer af Axel Tuanzebe og Tosin Kehinde. Første scoring kom efter et hjørnespark, mens Kehinde sendte bolden i nettet efter flot forarbejde af Marcus Rashford og Matthew Willock.

God afslutning for United-talenterne, der spillede en god kamp i Wolfsburg i dag. Specielt de to midterforsvarere Axel Tuanzebe og Ro-Shaun Williams var fantastiske i dag, ligesom Warren på højrebacken leverede endnu en flot præstation.

UNITED: George Dorrington; Tyrrel Warren (76′ Jake Kenyon), Axel Tuanzebe, Ro-Shaun Williams, Ethan Hamilton; Callum Gribbin, Timothy Fosu-Mensah, Matthew Willock, Devonte Redmond, Tosin Kehinde (63′ Callum Whelan); Marcus Rashford.

Reserver: Oliver Byrne, Jimmy Dunne, Thomas Sang, Indy Boonen, Tyler Roberts.

Bliv klædt på til kamp her – Køb Manchester Uniteds nye trøje

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Forrige artikel

Varela starter inde i Wolfsburg

Næste artikel

United tabte i Wolfsburg

ANNONCE