U21: Fellaini med mod Liverpool

Marouane Fellaini var med i gårsdagens u21-kamp mod Liverpool, og den lange belgier spillede en særdeles afgørende rolle.

Det er ikke mange kampe Uniteds u21-hold har spillet i sæsonens løb, hvilket har medført en række udlån af flere unge spillere, så de kan holde en normal kamprytme og fastholde udviklingen.

I går var der dog kamp for Warren Joyce og hans talenter, der hjemme fik besøg af Liverpool. Og uanset hvilket niveau der spilles på, er kampene mellem United og Liverpool altid noget specielt.

United stillede i stærk formation, hvor Marouane Fellaini var største navn på holdkortet. Joyce havde desuden Nick Powell med igen, og den offensive midtbanespiller fik tæt på fuld tid i opgøret. Han gjorde en fin figur, og er godt på vej tilbage efter den lange skadespause.

Det er altid spændende at se, hvordan profiler reagerer på at skulle ned og spille u21-bold, det kan gå begge veje. I går var det en motiveret Fellaini man så i aktion, og belgieren var involveret i alle Uniteds mål.

Det blev til en sejr på 3-2 til United, takket være scoringer af Fellaini, Powell og et fornemt langskud kort før tid af Sean Goss. Fellaini havde to assists, og må dermed siges at have gjort en fin figur for United i går.

Føringen på 2-0 blev smidt på dumme fejl i anden halvleg, blandt andet en brøler af Romero i målet hvor argentineren fik bokset dårligt væk, og bedst som det lignede uafgjort, sendte Goss bolden i nettet til 3-2 til hjemmeholdet.

Efter kampen var der ros til Guillermo Varela, der spillede stærkt på højreback, ligesom de to unge gutter i det centrale forsvar, Axel Tuanzebe og Cameron Borthwick-Jackson, spillede en rigtig god kamp, og kampen igennem havde fint styr på Liverpools angribere.

Med sejren lagde United lidt afstand til blandt andet Liverpool i bunden af rækken. 

UNITED: Sergio Romero; Guillermo Varela, Axel Tuanzebe, Cameron Borthwick-Jackson, Joe Riley; Sean Goss, James Weir, Marouane Fellaini, Andreas Pereira, Joshua Harrop (76′ Devonte Redmond); Nick Powell (81′ Marcus Rashford).

Bænken: Kieran O’Hara, Timothy Fosu-Mensah, Matthew Willock.

Bliv klædt på til kamp her – Køb Manchester Uniteds nye trøje

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Sidste chance: Julefrokost for United-fans i København

Næste artikel

Herrera forkaster exitrygter

Relaterede artikler
Total
0
Share