U21-træner: Januzaj har en dårlig attitude

Belgiens U21-træner skoser Adnan Januzaj, der ikke har lyst til at spille for ungdomslandsholdet.

Adnan Januzaj har gjort det klart, at han ikke har lyst til at spille for Belgiens U21-landshold. En holdning, der nu møder hård kritik i offensivspillerens hjemland. 

Således slårs Belgiens U21-træner, Enzo Scifo, fast, at man som 20-årig dårligt kan tillade sig andet end at stille op, når man bliver kaldt ind. 

– Når en 20-årig giver udtryk for, at han ikke er motiveret til det, er det udtryk for en dårlig attitude. Normalt ville jeg tale med ham, men jeg har ikke en god fornemmelse omkring det. Jeg dømmer ham ikke, fordi han er ung. Han ændrer måske indstilling om seks måneder, et år eller to. Jeg håber ikke, det er for sent for ham, siger Enzo Scifo ifølge Goal.com. 

Belgiens A-landstræner, Marc Wilmots, understreger, at Januzaj ikke direkte har frabedt sig om at blive udtaget, men at hans signaler ikke var til at tage fejl af. 

– Det var ikke fordi, han direkte afviste det, men vi fik ikke fornemmelsen af, at han ville spille (for U21-holdet, red.) uanset hvad. Når det er tilfældet, er det bedre ikke at dukke op, siger Wilmots. 

Adnan Januzaj har i løbet af de sidste 12 måneder oplevet et dramatisk fald fra tinderne, efter han slog igennem hos Manchester United i 2013. 

I sidste sæson var han hovedsageligt henvist til bænken på Old Trafford, og i sommer blev han sendt på et etårigt lejeophold i Borussia Dortmund. Her har han stadig sin første kamp fra start i Bundesligaen til gode. 

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Forrige artikel

Herrera ser op til Manchester United-legende

Næste artikel

- Formdyk er managerens skyld

ANNONCE