Uenighed om Di María-pris

Selvom de engelske medier slår fast, at rekordkøbet er nært forestående, er der uenighed om overgangssummen, der kan lande på alle steder mellem 55 og 75 mio. pund.

Ligesom i de spanske medier, mener også den engelske presse, at det kun er et spørgsmål om tid, før Ángel di María kan trække Manchester Uniteds legendariske trøje med nummer 7 over hovedet.

Dog kunne noget tyde på, at handlen kan kompliceres yderligere, eftersom forhandlingerne om en rekordstor overgangssum trækker ud.

The Sun skriver således, at at parterne var enige om en aftale på 55 mio. pund, inden Real Madrid hævede kravet til 75 millioner, en historie, som Daily Mail læner sig op ad.

Enighed eller ej?

I Daily Mirror lyder det, at der skulle være enighed om en pris på 60 mio. pund, som dog har flere klausuler indbygget, der kan få prisen til at ende på 72 millioner.

Sky Sports’ Guillem Balague mener at vide, at parterne skulle være nået til enighed om en overgangssum på 80 mio. euro – eller 63,9 mio. pund. Det var i øvrigt Balague, der breakede historien sidste uge.

Angiveligt skulle Manchester United først have tilbudt 60 mio. euro for spilleren, men den spanske klub forlangte 90 millioner, hvorfor den endelige pris altså skulle ende på 80 millioner.

De fleste er dog enige om, at Ángel di María vil flyve til Manchester i løbet af dagen, og præsenteres inden for de kommende dage.

Klubben håber angiveligt på at have alting klar, således at Uniteds nye nummer 7 er klar til weekendens kamp mod Burnley.

Carlo Ancelotti bekræftede i går på et pressemøde, at Ángel di María er så godt som fortid i Real Madrid. Spilleren trænede ikke med søndag morgen, men kom forbi for at sige farvel til holdkammeraterne.

Di María står til at kunne tjene i omegnen af 200.000 pund om ugen.

Forrige artikel

LvG: Kagawa kan ikke tilpasse sig

Næste artikel

Medie: Everton ude efter Welbeck

ANNONCE